Hlavní obsah

Zmizelého pětiletého chlapce našli v Illinois mrtvého, policie viní z vraždy rodiče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chicago

Tělo pětiletého Andrewa AJ Freunda, jenž byl nahlášen jako zmizelý minulý týden, bylo nalezeno ve středu zahrabané ve Woodstocku. Jeho rodiče byli zadrženi obviněni z vraždy, násilí a neohlášení smrti dítěte, uvedl policejní šéf James Black.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie v Illinois našla v mělkém hrobě tělo ztraceného pětiletého chlapce, jeho rodiče jsou podezřelí z vraždy (video je bez zvuku)Video: Reuters

 
Článek

„Na základě stávajících informací a důkazů byli Joann Cunninghamová a Andrew Freund obvinění ze smrti AJ,“ řekl Black. Při jejich zatčení policisté z domu odnesli lopatu, matraci, papírové pytle a plastikovou nádobu.

Andrew Freund starší nahlásil zmizení dítěte ve čtvrtek ráno. Uvedl, že ho nenašel ráno v posteli v domě v Crystal Lake.

Při rozsáhlém pátrání bylo tělo chlapce nalezeno zabalené v igelitu a zahrabané u dálnice v několik kilometrů vzdáleném Woodstocku. Příčina jeho smrti zatím nebyla zveřejněna. Zatím není ani plně potvrzena identita oběti.

Foto: Reuters

Rodiče mrtvého hocha Joann Cunninghamová a Andrew Freund

Black uvedl, že k nálezu pomohl celonoční výslech rodičů, jimž ukázali důkazy z mobilních telefonů.

Chicagský list Sun-Times uvedl, že úřady a policie byly už od září znepokojeny podmínkami, ve kterých žil AJ se svými rodiči a o rok mladším bratrem. Dům byl znečištěn psími exkrementy a v dětském pokoji byl jejich pach nesnesitelný. Dům nebyl opravený a neměl elektřinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám