Hlavní obsah

Vězeň v USA proskočil okénkem a utekl dozorcům před nosem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v americkém Arkansasu pátrají po trestanci, který v neděli odpoledne pomocí komplice uprchl z vězení v Garland County. Jeho útěk zaznamenaly bezpečnostní kamery.

BEZ KOMENTÁŘE: Vězeň utekl americkým dozorcům přímo před nosem

 
Článek

Čtyřiatřicetiletý Derrick Estell na záznamu telefonuje a v příhodné chvíli najednou proskočí okénkem pro návštěvy na recepci a vyběhne ze dveří. Pozornost dozorců v té chvíli totiž rozptyluje Estellův komplic William Harding a oni se nacházejí v rohu místnosti.

Za Estellem sice okamžitě vyrazí jeden z hlídačů, na vězně však venku čeká další jeho spojenkyně, kterou policie identifikovala jako Tamaru Upshawovou. Ta sedí ve voze na parkovišti a dveře spolujezdce má otevřené, což už kamery nezachytily.

Přestože se dozorce podle vyšetřovatelů pokusil rozbít u ujíždějícího auta okénko, nepodařilo se mu to. Vůz byl krátce nato policisty v Hot Springs nalezen opuštěný.

Na Estella, který může být podle policie ozbrojený a je extrémně agresivní, i další zúčastněné osoby byl vydán zatykač. Osmapadesátiletý Harding skončil ve vazbě.

Uprchlý vězeň byl odsouzen za celkem 26 trestných činů včetně loupeže či krádeže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám