Hlavní obsah

V Praze se bude provozovat sex v metru, píší v Mexiku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mexický server Vanguardia poněkud překroutil význam zprávy o tom, že pražský dopravní podnik zvažuje zřízení speciálních vagónů metra, které by byly vyhrazeny pro nezadané osoby, jimž by tak bylo umožněno se seznámit. Z nadpisu článku s názvem V Praze je sex v metru dovolen vyplývá, že ve vagónech bude možné přímo souložit.

Foto: Repro vanguardia.com.mx

Mexický server překroutil význam zprávy o vagónech k seznamování.

Článek

Server Vanguardia v pondělí citoval mluvčího ROPID Filipa Drápala, kterého přejmenoval na Felipeho. Podle něj společnost plánuje zahájit projekt na konci roku a vybere jeden vagón z pěti, který má sloužit k tomuto účelu.

V původní zprávě však o sexu není pochopitelně ani zmínka. DPP a ROPID sice zvažují, jak by lidem zpříjemnili cestování, cíl má však projekt jiný. „V MHD se hodně lidí potkává, možná jsou si sympatičtí a my jim chceme nabídnout možnost seznámení,“ uvedl Drápal. [celá zpráva]

Podle Anety Řehkové z tiskového oddělení DPP provádí společnost v současnosti průzkum mezi cestujícími a zjišťuje, která hodina by byla nejzajímavější pro zavedení režimu, v němž by předem určené vagóny fungovaly jako seznamovací.

Server v závěru článku vtipně uvádí, že podle Drápala nebude k budování vztahu se spolucestujícími ve zvláštních vagónech nikdo nucen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám