Hlavní obsah

V mrazáku detroitské matky našli těla jejích náctiletých dětí

Detroit

V Detroitu zadrželi v úterý 35letou Mitchelle Blairovou poté, co v mrazáku v jejím domě správce objevil těla dvou jejích dětí. Šlo o zhruba jedenáctiletého chlapce a patnáctiletou dívku. Příčinu jejich smrti určí pitva, uvedly agentura AP a Detroit Free Press.

Foto: Wpxi, Reuters

Ilustrační snímek

Článek

Přivolaní policisté našli u sousedky matku, která měla mít podle úřadů se dvěma muži čtyři děti ve věku osm, jedenáct, patnáct a sedmnáct let. Po výslechu ji vzali do vazby, ale nebyla obviněna. Dvě její děti, které byly v sousedství, umístili do péče úřadů.

Zatím není jasné, jak dlouho byly děti v mrazáku, ale známá uvedla, že je neviděla rok. Matka tvrdila, že byly u příbuzných. Velitel detroitských policistů James Craig řekl, že děti byly zmrzlé „už nějakou dobu“.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Mrazák ohledala soudní úřednice Lee Gordonová. Podle ní byla těla pod černým pytlem. Protože byl obličej pokryt ledem, myslela si napřed, že jde o starší ženu: „Byla jsem znechucena, když jsem zjistila, že jsou to děti. Není snadné se s tím vyrovnat.“

Podle sousedek byla matka příliš ochranitelská a na Facebooku stále mluvila o tom, jak miluje své děti. Zřejmě je nepouštěla do školy a učila je doma. V žádné škole nebylo ani jedno z jejích dětí přihlášené.

Žena byla už deset let nezaměstnaná, měla finanční problémy a dlužila na nájemném, které platila se zpožděním. Majitel bytu jí minulý měsíc žaloval o 2206 dolarů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám