Hlavní obsah

V Chicagu na Halloween postřelili sedmiletou kolednici, bojuje o život

Novinky, jem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chicago

Tragicky skončily halloweenské oslavy pro teprve sedmiletou dívenku z Chicaga. Školačka se při koledování v kostýmu čmeláka ve čtvrtek večer připletla do přestřelky, utrpěla střelné poranění hrudníku a byla ve vážném stavu převezena do nemocnice. V péči lékařů nyní bojuje o život. V pátek o tom informovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Chicagu na Halloween postřelili sedmiletou koledniciVideo: WFLD, AP

 
Článek

O postřelení sedmileté dívky informoval mluvčí hasičů Larry Langford a dodal, že střelné poranění utrpěl ještě třicetiletý muž. Ten byl zasažen do levé ruky.

„Uslyšeli jsme čtyři výstřely a vyšli ven. Otec dívky tam křičel, že byla jeho holčička postřelena,“ cituje list Chicago Tribune jednoho ze svědků pouliční střelby.

Podle informací policie skupina mužů ulicí, kde se ve čtvrtek večer střílelo, pronásledovala jiného muže.

Zda byl člověk, jenž byl při incidentu postřelen, na místě se zraněnou dívkou, není jasné. Policie zatím v souvislosti se střelbou nikoho nezadržela a dosud nemá podezřelého ani popis pravděpodobného střelce, konstatovala agentura AP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám