Hlavní obsah

Únikové vystoupení v talentové soutěži skončilo nehodou, známý artista je v nemocnici

Vážná zranění utrpěl populární britský artista a účastník talentových soutěží Jonathan Goodwin, když nacvičoval kousek, se kterým měl vystoupit v soutěži America's Got Talent: Extreme. Při kousku byl údajně zavěšen ve výšce zhruba 21 metrů ve svěrací kazajce.

Foto: Profimedia.cz

Jonathan Goodwin

Článek

Jednačtyřicetiletý Goodwin má s talentovými soutěžemi bohaté zkušenosti, pravidelně předvádí nejrůznější úniková představení, v roce 2019 se probojoval do finále Britain's Got Talent, vloni se dostal do semifinále americké verze soutěže, kde měl letos znovu vystupovat.

„Během nacvičování vystoupení došlo k nehodě, při které se zranil Jonathan Goodwin. Po nehodě byl při vědomí, byl okamžitě převezen do nemocnice, kde se mu nyní dostává lékařské péče. Všechny naše myšlenky a modlitby směřují k němu a jeho rodině. Netrpělivě čekáme na další informace o jeho zdravotním stavu,” uvedl pro americký týdeník Entertainment Weekly mluvčí pořadu.

Podle informací serveru TMZ měl být Goodwin zavěšen za nohy ve výšce přibližně 21 metrů, přičemž měl na sobě svěrací kazajku. V rámci vystoupení se měl ze sevření dostat dříve, než ho rozdrtí dvě zavěšená auta. To ale nezvládl a skončil přimáčknutý mezi oběma vozy. Následoval okamžitý převoz do nemocnice a operace.

Oficiální vyjádření zástupců velšského odvážlivce zatím není k dispozici. Soutěžící v extrémní variantě soutěže předvádí dechberoucí, avšak nebezpečné kousky, pro které nebylo místo na klasických divadelních jevištích. Vítěz si odnese půl milionu dolarů (11 milionů korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám