Hlavní obsah

Střelba v americkém Coloradu: tři mrtví včetně jednoho policisty i pachatele

Denver

Tři lidé zemřeli při střelbě ve městě Arvada v americkém státě Colorado. Podle dostupných informací ozbrojený muž zastřelil dva lidi, včetně policisty, oznámila agentura AP s odvoláním na místní úřady. Bezpečnostní složky poté zastřelily podezřelého ze střelby. Incident se odehrál v centru města, kde se nachází řada obchodů a restaurací.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Střelba v americkém Coloradu: tři mrtví včetně jednoho policisty i pachateleVideo: Denver Pool Chopper, AP

 
Článek

Policista zasahoval při nahlášeném incidentu u knihovny, odkud byla později hlášena střelba, uvedla AP s odvoláním na místní úřady. Zdravotníci odvezli jednoho člověka, o kterém se policie domnívá, že ho postřelil útočník, do nemocnice, kde později zemřel.

Policie zatím okolnosti střelby více nepřiblížila, podotkla agentura. Prvotní informace hovořily o tom, že při přestřelce mezi dvěma muži a policisty zemřeli dva lidé, včetně člena policejního sboru.

Střelba v centru amerického Austinu: 13 zraněných, po pachateli policie pátrá

Amerika

Na místě zasahovaly desítky policistů, úřady řekly lidem, aby se místu vyhýbali, popsal už dříve server The Denver Post.

Arvada se nachází nedaleko Denveru a zhruba 30 kilometrů od města Boulder, kde ozbrojený muž zastřelil v březnu v supermarketu deset lidí. Smrt policisty je obzvláště bolestná po střelbě v Boulderu, dodal podle AP starosta Arvady Marc Williams s tím, že je to teprve třetí úmrtí člena místní policie v její historii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám