Hlavní obsah

Rodiče pohodili tělo mrtvé dcery do popelnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Policie v americkém státě Georgia zatkla ve městě Lawrenceville rodiče desetileté dívky, kterou údajně zabili a její tělo pohodili do popelnice. Oznámilo to v sobotu policejní oddělení okresu Gwinnett. Policie otce Emana Mosse a nevlastní matku Tiffany Mossovou obvinila z vraždy a krutosti na dítěti.

Foto: Kevin Bartram, Reuters

Ilustrační foto

Článek

V sobotu nad ránem zavolal Eman Moss na pohotovostní linku a sdělil, že se chystá spáchat sebevraždu a že v jeho bytě na předměstí Atlanty je tělo jeho mrtvé dcery. Řekl, že vypila nějakou chemikálii a zemřela.

Když dorazila policie, stál Moss ve spojovací chodbě mezi dvěma domy bytového komplexu. Ukazoval směrem k popelnici na dvoře, kde pak policisté objevili popálené tělo a identifikovali jej jako desetiletou Emani Mossovou. V Mossově bytě nikoho nenašli.

Detektivové nyní vyšetřují okolnosti, které vedly ke smrti dívky a umístění jejího těla do popelnice, uvedla mluvčí místní policie Pam McDanielová. Povahu činu označila za velmi závažnou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám