Hlavní obsah

Manželé v USA předávkovali kamarádku pervitinem. Pak si nahrávali, jak umírá

Novinky, jerm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Manželé z americké Oklahomy čelí obvinění z kruté vraždy své známé. Podle obžaloby měli Brian a Allie Andersonovi své oběti Melisse Vermillionové před dvěma roky záměrně píchnout smrtelnou dávku pervitinu a následně si natáčet, jak umírá. Tento týden o tom informoval zpravodajský server News 6.

Foto: Delaware County Sheriff's Office

Brian a Allie Andersonovi

Článek

Na videu, jež si pachatelé pořídili, je podle serveru The Daily Mail vidět, jak bezmocná žena v bolestech leží na posteli a opakovaně prosí o pomoc. Marně. Žádá také Andersonovy, aby zavolali její matce. To sice udělají, ale až hodinu po její smrti.

Jedenačtyřicetiletá Vermillionová byla ve svém domě nalezena mrtvá 21. října  2017. Jako příčina smrti určili vyšetřovatelé předávkování metamfetaminem bez cizího přičinění. Policie ale na základě anonymního upozornění zadržela Andresonovy. Ukázalo se, že se nejednalo o předávkování, ale o zabití respektive vraždu.

Znaly se od útlého dětství

„Andersonová uvedla, že byly s Vermillonovou dlouholeté kamarádky. Asi tak od osmi let,“ cituje server News 6 šerifa okrsku Delaware Harlana Moora. Jako sraz starých přátel začalo i osudové setkání z října roku 2017. Alie Andersonová vyzvedla Vermillovou spolu s manželem. Trojice navštívila několik míst včetně kasína a skončila u Andersonových doma, kde manželé návštěvu zavraždili.

Brian Anderson je podle policejního informátora, na kterého se odkazuje News 6, dealer pervitinu. Prodává až kilo tohoto silného syntetického stimulantu týdně. K tomu, že Vermeillové píchnul dávku drogy, se údajně přiznal. Drogu ženě aplikoval přesto, že mu řekla, že trpí srdeční chorobou a metamfetamin ji může zabít. Nyní proto spolu s manželkou čelí obvinění z vraždy.

Dvojice svou přítelkyni podle šerifa Moora zavraždila nejspíš proto, aby proti ní nemohla svědčit v jiném případu. Proč si jí ale při tom nahrávala, není jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám