Hlavní obsah

Kanibal z Miami byl jen pod vlivem marihuany

– Miami

Americká policie vyloučila podezření, že 31letý Rudy Eugene, jehož strážníci v květnu zastřelili na ulici, když ho našli, jak okusuje obličej bezdomovci, byl pod vlivem nové syntetické drogy, tzv. koupelové soli. V těle měl prý jen marihuanu.

Foto: Profimedia.cz

Rudy Eugene

Článek

„V mezích možností současných technologií identifikovali ve dvou laboratořích pouze přítomnost marihuany,“ uvedl úřad koronera v prohlášení. Nepotvrdila se přítomnost koupelové soli, LSD, syntetické marihuany či alkoholu nebo prášků.

Expert na toxikologii z miamské univerzity Bruce Goldberger nicméně upozornil, že laboratoře dnes jen obtížně drží krok s vývojem na scéně a nástupem stále nových syntetických drog. „Neexistuje jediný test nebo kombinace testů, které odhalí všechny možné látky,“ podotkl.

Eugeneho zastřelila policejní hlídka, která ho našla u silnice v Miami minulý měsíc. Eugen byl nahý a okusoval obličej bezdomovce Ronalda Poppa. Ten v důsledku brutálního útoku přišel částečně o zrak a musel podstoupit sérii chirurgických zákroků. [celá zpráva]

Bezdomovec, který se stal obětí kanibala, má za sebou první operaci Video: Novinky/Reuters

Eugeneho příbuzní si jeho čin nedokážou vysvětlit. Agentuře AP řekli, že mladý muž vůbec nebyl násilník a užíval pouze marihuanu, dokonce ani nepil alkohol. „Ať už bylo spouštěčem jeho chování cokoliv, není na to odpověď,“ řekl Eugeneho mladší bratr Marckenson Charles.

BEZ KOMENTÁŘE: Policista zastřelil nahého kanibala, který okusoval tvář jiného muže

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám