Hlavní obsah

Policista v Miami zabil nahého muže, který okusoval obličej živého bezdomovce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miami

Bizarní případ řešila v sobotu policie ve floridském Miami, když byla přivolána k brutálnímu zápasu dvou mužů na cyklistické stezce. Zcela nahý muž pojídal zaživa druhému obličej a nenechal toho ani poté, co byl zasažen střelbou. Agresor byl zabit, jeho oběť leží v nemocnici v kritickém stavu, uvedl list Miami Herald.

BEZ KOMENTÁŘE: Policista zastřelil nahého kanibala, který okusoval tvář jiného muže

 
Článek

Otřesný případ se stal kolem 14:00 u výjezdu na bulvár Biscayne poblíž garáží deníku Miami Herald.

Policista nejprve vyzval nahého muže, aby svého jednání zanechal. Když neuposlechl, vystřelil. Útočník ale dál žvýkal obličej své oběti, a tak policista dál střílel. Podle svědků vypálil asi šest ran. Útočníka nakonec zabil.

Podle mluvčího miamské policie Javiera Ortize jednal správně: "Na základě poskytnutých informací je náš miamský policista hrdina, který zachránil život." Seržant Altarr Willimas z miamské mordparty považuje použití zbraně za adekvátní, i když oběť byla neozbrojená:   "Jsou i jiné způsoby, jak zranit lidi. Někteří lidé ovládají bojová umění, další jsou tak silní, že vás zabijí holýma rukama."

Napadeného, který skončil ve vážném stavu v nemocnici, se zatím nepodařilo identifikovat, neboť nemá většinu obličeje. Zřejmě šlo o bezdomovce, který u cyklostezky usnul.

Vyšetřovatelé předpokládají, že útočník byl pod vlivem drog a trpěl takzvanou kokainovou psychózou. Nasvědčuje tomu fakt, že byl nahý; z množství drogy měl pocit žáru v těle, a zkoušel se tak ochladit.

Reklama

Výběr článků

Načítám