Hlavní obsah

Castrova dcera: Mého otce by měli popravit

Cleveland

Podle dcery Ariela Castra, který deset let věznil a týral tři ženy v Celevelandu, je jen trest smrti adekvátní tomu co udělal. Arlene Castrová proto žádá pro otce popravu, uvedl deník Daily Mail. Žádné z únoscových pěti dětí ho už nechce nikdy vidět a nenavštíví ho ve vězení. Nadále pro ně není otcem.

Foto: Profimedia.cz

Arlene Castrová

Článek

Arlene Castrová řekla své tetě Elidě Caraballové, že jen trest smrti odpovídá utrpení, které během dekády způsobil Amandě Berryové, Michelle Knightové a Gině DeJesusové, která byla její kamarádkou a se kterou šla ze školy těsně před tím, než zmizela. Arlene se také Gině omluvila za to, co se jí stalo, a chce se s ní setkat.

"Moje neteř Angie chce, aby shnil ve vězení. Chce, aby trpěl za své činy. A Arlene řekla smrt," sdělila teta Castrových dcer. Podle jejího manžela Frankla to prý řekla jen ve vzteku a během týdnů může svůj názor změnit, leč teta si to nemyslí.

Foto: Mark Duncan, ČTK/AP

Elida Caraballová

Tvrdá slova volila další Castrova dcera Angie Greggová v rozhovoru pro televizi CNN. "Pro mě je mrtvý," řekla o svém otci, kterého do té doby znala jako "přátelského a starostlivého muže".

"Nebudou žádné návštěvy. Žádné telefonáty," řeka a dodala: "Už nikdy to nebude táta. Necítím k němu žádný soucit." Podle ní je to nejhorší, nejděsivější a démonický zločinec.

"Nepláču po něm. Divím se, jak mohl celou dobu být tak hodný na nás a na mladé ženy, malé dívky i cizí děti. Vzít je jejich rodinám a nikdy necítit vinu a nepustit je na svobodu," vypověděla Angie.

Dodala, že když se poprvé dozvěděla, co její otec udělal, chtěla zemřít. Z dob, kdy chodila do školy, znala dvě z obětí, Amandu Berryovou a Ginu DeJesusovou.

Otcovo podivné chování

Až dodatečně jí došlo, proč se otec tak divně choval, když za ním chodila. V okně jí často dával rukou znamení, ať ještě chvilku počká a nikdy ji do domu nevpouštěl předními dveřmi, ale vždy zadními.

Když byla u otce na návštěvě se svým mužem, nahlas v něm hrála hudba, oba si ale mysleli, že je to kvůli tomu, že Castro je hudebník. Když se jednou chtěla podívat do dětského pokoje, rozmluvil jí to: "Zlatíčko, je tam teď moc krámů. Tam bys nechtěla," řekl jí tehdy.

Castro také nikdy nechtěl opustit dům na více než jeden den, nikdy s Greggovými nikam nejel a dceru nenavštívil ani v době, kdy žila v Indianě.

Když jí ukazoval v telefonu šestiletou dívku s tím, že je to dcera jeho přítelkyně, kterou ale má s někým jiným, myslela si, že tají nemanželské dítě. Až nyní se dozvěděla, že je má s vězněnou ženou, kterou znásilnil a nechal rodit v zoufalých podmínkách do lavoru.

Analýza DNA potvrdila, že šestileté dítě, které porodila Amanda Berryová, je skutečně Castrovou dcerou. Uvedla to v pátek ohijská prokuratura.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám