Hlavní obsah

Američan kvůli zákazu styku s matkou svých dětí zabil pět lidí, pak se zastřelil

V neděli bylo nalezeno tělo 26letého Briana Dieze, který byl podezřelý, že v sobotu zabil v městě Lake Havasu City pět lidí. Příčinou útoku bylo soudní rozhodnutí, které mu zakazovalo setkávat se s bývalou přítelkyní, třiadvacetiletou Deborou Langstaffovou, s níž měl dvě děti, uvedla CNN.

Článek

Kolem sobotní půlnoci vtrhl Brian Diez na oslavu narozenin milence své bývalé přítelkyně. Zabil jeho i ji ještě a další dva lidi. Další dvě osoby postřelil. Oba zranění byli převezeni do nemocnice, kde jeden střelné ráně podlehl.

Diez z oslavy také unesl dvě děti ve věku jednoho a čtyř let, které se svou přítelkyní měl. O tři hodiny později policisté nalezli Diezovo auto u jeho domu v kalifornském Rancho Cucvamonga. V domě bylo nalezeno Diezovo mrtvé tělo. Podle policistů se zastřelil. Čtyřletá Kaia Diezová a 13měsíční Cole Diez byli nezranění.

Diezova bývalá přítelkyně, třiadvacetiletá Deborah Langstaffová se s ním rozešla již před časem a vymohla si soudní rozhodnutí, které mu zakazovalo se k ní přibližovat. To ale před 14 dny porušil, když se pokusil si s ní promluvit. Při setkání jí nevyhrožoval.

Reklama

Výběr článků

Načítám