Hlavní obsah

Advokát vraha z Brna zřejmě požádá v USA o propuštění na kauci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Theodore Simon, advokát dvacetiletého Kevina Dahlgrena, který je podezřelý ze čtyřnásobné vraždy spáchané v Brně, ve středu pro kalifornský list The Tribune prohlásil, že zvažuje podání žádosti o jeho propuštění na kauci. Ještě se však nerozhodl.

Foto: Facebook

Kevin Dahlgren

Článek

Ve městě Alexandria v americkém státě Virginia ve středu proběhl soud, při němž byla Dahlgrenovi prodloužena vazba. [celá zpráva]

Simon novinářům řekl, že o tom, zda požádá o propuštění klienta na kauci, se rozhodne do příštího čtvrtka, kdy soud v Alexandrii znovu zasedne.

Prokurátorka Patricia Haynesová ale už během středečního soudního líčení ohlásila, že se proti podobné žádosti postaví. Listu The Tribune pak řekla, že i kdyby Simon žádost o propuštění na kauci podal, je "velmi nepravděpodobné", že soud obhájci vyhoví.

Jihomoravská policie ke čtyřnásobné vraždě v Brně Video: Miroslav Homola, Právo

Česká policie Dahlgrena obviňuje z vraždy manželské dvojice a jejích dvou synů v Brně - Ivanovicích. Američan je podezřelý, že své příbuzné, u nichž asi čtrnáct dnů bydlel, minulý týden usmrtil nožem. Těla prý odnesl do garáže, zabalil do textilií a zapálil.

Foto: Miroslav Homola, Právo

České úřady mají od Dahlgrenova zatčení ve Washingtonu dva měsíce na to, aby americké úřady požádaly o jeho vydání.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám