Hlavní obsah

Zmizelého pětiletého chlapce našli v Illinois mrtvého, policie viní z vraždy rodiče

– Chicago

Tělo pětiletého Andrewa AJ Freunda, jenž byl nahlášen jako zmizelý minulý týden, bylo nalezeno ve středu zahrabané ve Woodstocku. Jeho rodiče byli zadrženi obviněni z vraždy, násilí a neohlášení smrti dítěte, uvedl policejní šéf James Black.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie v Illinois našla v mělkém hrobě tělo ztraceného pětiletého chlapce, jeho rodiče jsou podezřelí z vraždy (video je bez zvuku)Video: Reuters

 
Článek

„Na základě stávajících informací a důkazů byli Joann Cunninghamová a Andrew Freund obvinění ze smrti AJ,“ řekl Black. Při jejich zatčení policisté z domu odnesli lopatu, matraci, papírové pytle a plastikovou nádobu.

Andrew Freund starší nahlásil zmizení dítěte ve čtvrtek ráno. Uvedl, že ho nenašel ráno v posteli v domě v Crystal Lake.

Při rozsáhlém pátrání bylo tělo chlapce nalezeno zabalené v igelitu a zahrabané u dálnice v několik kilometrů vzdáleném Woodstocku. Příčina jeho smrti zatím nebyla zveřejněna. Zatím není ani plně potvrzena identita oběti.

Foto: Reuters

Rodiče mrtvého hocha Joann Cunninghamová a Andrew Freund

Black uvedl, že k nálezu pomohl celonoční výslech rodičů, jimž ukázali důkazy z mobilních telefonů.

Chicagský list Sun-Times uvedl, že úřady a policie byly už od září znepokojeny podmínkami, ve kterých žil AJ se svými rodiči a o rok mladším bratrem. Dům byl znečištěn psími exkrementy a v dětském pokoji byl jejich pach nesnesitelný. Dům nebyl opravený a neměl elektřinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám