Hlavní obsah

Trumpovi kritici nejsou ani lidé, řekl jeho syn Eric

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Syn amerického prezidenta Eric Trump se v televizi Fox News tvrdě pustil do kritiků svého otce. Podle něj to nejsou ani lidé. Stěžoval si na nenávist vůči otci a kritizoval demokraty, že Donaldu Trumpovi jen házejí klacky pod nohy.

Foto: Profimedia.cz

Eric Trump

Článek

„Nikdy jsem neviděl takovou nenávist, to nejsou ani lidé, je to tak smutné,“ řekl Eric Trump v pořadu Fox News moderátorovi Seanu Hannitimu. Jakmile podle něj došlo na útoky proti jeho otci, prý „vyletěla morálka oknem“. Otevřeně přiznal, že je zaskočen. „Čekali jsme něco lepšího,“ postěžoval si.

Zejména se zaměřil na Demokratickou stranu. „Prohrála volby, a to utratila sedmkrát více peněz než můj otec,“ tvrdí Trump junior. Předsedu Demokratického národního výboru Toma Pereze označil za zcela neschopného: „Není tam žádné vedení.“

„A co dělají? Obstrukce, protože nemají vlastní poselství,“ dodal k činnosti opoziční strany. „Jen zkoušejí klást překážky velkému muži a jeho rodině,“ kritizoval opozici.

Pustil se i do médií, která se podle něj „vymkla kontrole“.

Eric se svým bratrem Donaldem mladším vede rodinný podnik v době, kdy je otec v Bílém domě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám