Hlavní obsah

Američanka nechala jednoroční dceru pokousat hadem a video pak dala na Facebook

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tallahassee

Vesničanka z Highlands County na americké Floridě vyvolala pobouření, když nechala svou jednoroční dceru pokousat hadem. Akt navíc natočila a umístila na Facebook. Své chování posléze vysvětlila tím, že si myslela, že je to dobrý nápad.

Foto: Profimedia.cz

Užovka červená. Ilustrační foto

Článek

„Několikrát kousl mě i mého syna a neudělal nám žádné poranění. Takže mě napadlo, že je to dobrá příležitost, jak jí ho (hada) představit, aniž by se jí něco stalo,“ citovala v úterý ABC nejmenovanou ženu.

Jednalo se sice o nejedovatou užovku, strážci zákona ale domněnku, že šlo o dobrý nápad, nesdíleli a zahájili vyšetřování.

Matka jednoroční dcery nad tím kroutí hlavou. „Lidé jsou příliš citliví. Myslí si, že jsem záměrně ublížila svému dítěti. Ale ti, kdo mě znají, vědí, že bych svému dítěti nikdy neublížila,“ tvrdí. Zuby užovky prý byly příliš malé na to, aby pronikly kůží.

Ať už to myslela jakkoli, Facebooku se edukativní vystavení dítěte napospas hadovi nelíbilo, a tak video ze své sítě odstranil.

Užovka červená, která byla na záznamu, může dorůst do délky až 1,8 metru a vyskytuje se v Severní Americe. Své oběti nejprve zaškrtí a poté zkonzumuje. Její kousnutí nepředstavuje pro člověka riziko.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám