Hlavní obsah

Prince neměl žádná zranění a zřejmě nespáchal sebevraždu, oznámil šerif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minneapolis
Aktualizováno

Příčina náhlého úmrtí zpěváka Prince bude známa až za několik dnů, možná týdnů. Oznámily to americké úřady, i když pitva se uskutečnila v pátek. Šerif Jim Olson na tiskové konferenci uvedl, že na těle zpěváka nebyly nalezeny zjevné známky poranění a není důvod se domnívat, že by Prince spáchal sebevraždu. Tělo sedmapadesátiletého zpěváka se našlo ve čtvrtek ve výtahu v jeho studiu u Minneapolisu.

Foto: ČTK/AP

Prince v polovině 80. let

Článek

Mluvčí patologického oddělení Martha Weaverová řekla, že její pracoviště nebude zveřejňovat žádné předběžné informace, dokud nebudou důvody úmrtí jasně stanoveny. Očekává, že to může trvat několik dnů i týdnů.

Olson, jehož úřad smrt zpěváka vyšetřuje, dodal, že vyšetřování důvodu smrti pokračuje. Odmítl se však vyjádřit k otázce, zda byly doma u zpěváka nalezené nějaké léky na předpis a zda je možné, že se předávkoval léky. Internetové stránky zaměřující se na celebrity TMZ.com s odvoláním na několik zdrojů uvedly, že Prince se minulý týden předávkoval léky na bolest a musel vyhledat lékařskou pomoc. [celá zpráva]

Zpěvákova smrt vyvolala ohlasy na celém světě a šokovala fanoušky. Prince byl před týdnem krátce hospitalizován údajně kvůli chřipkovým symptomům, ale v sobotu pořádal ve svém domě večírek a někteří účastníci tvrdili, že vypadal dobře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám