Hlavní obsah

Policisté při natáčení dokumentu v Omaze zastřelili zvukaře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

O život přišel nešťastnou náhodou zvukař Bryce Dion, kterého při natáčení dlouholeté televizní reality show Cops (Poldové) zastřelili policisté. Tým stanice Fox, která dokumentární pořad vysílá, je natáčel při zásahu ozbrojeného přepadení fastfoodu. Policisté zastřelili také z loupeže podezřelého muže vyzbrojeného airsoftovou pistolí. Ve čtvrtek o tom informovala agentura Reuters.

Policisté při natáčení dokumentu v Omaze zastřelili zvukaře

 
Článek

Osmatřicetiletý zvukový technik na sobě měl neprůstřelnou vestu, ale kulka prošla otvorem v ochranném oblečení pod jeho paží, řekl mluvčí policie v Omaze Michael Pecha. Incident se odehrál v noci z úterý na středu, dodal.

Tým seriálu Cops cestuje po celých Spojených státech a zaznamenává skutečnou práci policistů a šerifů. Štáb se pohybuje s ochránci zákona a natáčí je nejen během obyčejných hlídek, ale i během zásahů a jiných policejních akcí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Seriál je nejdéle vysílaným pořadem televize Fox a jedním z nejdéle běžících amerických pořadů vůbec. Od roku 1989 bylo natočeno více než 900 epizod.

Reklama

Výběr článků

Načítám