Hlavní obsah

V USA se snaží dopadnout vraha únosce, možná má bombu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Diego

V USA pokračuje honba za Jamesem Leem DiMaggiem, podezřelým z únosu a vraždy. Podle policie u sebe může mít i podomácku vyrobené bomby. Mohl je také nechat ve svém voze, který možná opustil, uvedla CNN.

Foto: Sam Hodgson, Reuters

Zástupci šerifa San Diega při pátrání po únosci a vrahovi

Článek

Mluvčí kanceláře šerifa ze San Diega Jan Caldwellová řekla, že pracují s hypotézou, že muž opustil auto a schovává se v nepřístupném terénu. Nevylučuje ani to, že v autě jsou nastražené improvizované nálože, takže by se k němu lidé neměli přibližovat.

DiMaggio s oblibou trempoval a lezl po horách, proto se nevylučuje, že nepokračuje v útěku autem.

DiMaggio je podezřelý, že unesl dvě děti poté, co zabil jejich matku Christinu Andersonovou. O osudu šestnáctileté Hannah se nic neví, ale osmiletý Ethan je zřejmě po smrti. V DiMaggiově domě, který shořel v neděli večer, našli nejen tělo Christiny, ale i ostatky asi osmiletého dítěte. Byly však v takovém stavu, že nešlo odebrat DNA. Policisté jsou přesvědčeni, že DiMaggio ženu zabil.

DiMaggio byl dlouholetým přítelem rodiny, seznámil se s ní ještě před tím, než se Andersonovým narodila Hannah. Její otec Brett nemohl uvěřit, že by DiMaggio mohl děti unést, tak dobrý to byl rodinný přítel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám