Hlavní obsah

Střelba v Las Vegas skončila smrtí tří lidí a hromadnou havárií s taxíkem v plamenech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Tři lidé přišli o život a šest dalších bylo zraněno při čtvrteční střelbě a hromadné nehodě na proslulé třídě The Strip v Las Vegas. Havárii předcházel útok vedený ze sportovního vozu Range Rover po posádce luxusního maserati. To následně narazilo do taxíku, který vzplál. Do havárie se zapletlo celkem šest aut, oznámila tamní policie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Po přestřelce v Las Vegas zůstali na silnici tři mrtvíVideo: Reuters

 
Článek

„Tohle nebude tolerováno. Střelci budou nalezeni a podle zákona stíháni,“ prohlásil šerif Doug Gillespie.

Střelba se strhla na křižovatce, kde zmíněná vozidla zastavila na červenou. Oběťmi jsou řidiči maserati a taxíku a zákazník taxislužby. Řidič maserati kvůli spršce střel vyrazil prudce vpřed, načež však narazil do taxíku. Pak následovala nehoda dalších čtyř aut.

Foto: ČTK/AP

Záchranáři na místě nehody

Policie se domnívá, že incident následoval po hádce v hotelu. Vyšetřování ale pokračuje. Nevadští vyšetřovatelé při pátrání po Range Roveru spolupracují s úřady tří sousedních federálních států.

Je to v pořadí už třetí násilný incident v populárním hráčském středisku za tento měsíc. Minulou sobotu byl ve výtahu jednoho z místních hotelů pobodán turista a o deset dnů dřív byli dva lidé zraněni při střelbě na parkovišti.

Reklama

Výběr článků

Načítám