Hlavní obsah

VIDEO: Tři mrtví po střelbě v Denveru, dítě je v kritickém stavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denver

Tři oběti si vyžádala středeční střelba na severovýchodě Denveru. Zemřela žena a dvě děti. Třetí dítě bylo v kritickém stavu převezeno do nemocnice. Policie odmítla uvést, zda šlo o vraždy s následnou sebevraždou, ale předpokládá to, uvedla agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Při střelbě v Denveru zemřeli tři lidé, mezi nimi dvě dětiVideo: Reuters

 
Článek

Policejní mluvčí Ron Saunier řekl: „Jestli je za tím masový vrah nebo někdo, kdo se pohybuje kolem? V tuto chvíli si to nemyslíme.“ Že by šlo o vraždu s následnou sebevraždou, však nepotvrdil.

Podobně mluvil i policejní poručík Matt Muray, podle kterého se momentálně nepátrá po vrahovi: „Vypadá to, že to byl izolovaný incident. Nyní mluvíme s lidmi, se svědky, ale nic nenaznačuje, že by byl v Denveru na útěku střelec.“

Policie nezveřejnila identitu obětí, ale podle listu Denver Post je mrtvou ženou 22letá Mayra Perezová, a zabiti byli dále dvouletý Erick Perez a šestiletá Neaveh. V nemocnici skončila tříletá Isabel.

Dům stál o samotě na průmyslovém předměstí mezi skladišti a terminálem pro kamióny. Podle sousedky Debbie Martinezové se v současné době přestavoval. Bydlela v něm pětičlenná rodina, která se přistěhovala asi před půl rokem Texasu, protože Perez získal místo jako stavební dělník.

Další sousedka 21letá Rosalinda Bustillosová uvedla, že její tchán slyšel střelbu v pět ráno. Pak zaslechl rychle odjíždějící kamión.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám