Hlavní obsah

Útočník brutálně napadl ženu v metru a hodil ji do kolejiště

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filadelfie

Policie ve Filadelfii ve čtvrtek dopadla muže, který o dva dny dříve brutálně v metru napadl ženu a mrštil s ní do kolejiště. Sedmatřicetiletý William Clark byl obviněn hned z několika trestných činů. Podle filadelfské policie má „bohatou“ trestní minulost, uvedl místní server Philly.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž ve Filadelfii hodil ženu do kolejiště metra

 
Článek

Brutální napadení se událo v úterý ve stanici Chinatown. Incident zachytila bezpečnostní kamera. Muž čekal na vlak, když na nástupiště přišla 23letá žena a sedla si na lavičku. Clark ji požádal o zapalovač.

Poté, co mu ho žena podala, muž se vzdálil. Pak se ale náhle vrátil, popadl ji za krk a přitiskl ke zdi. Následovalo několik rychlých úderů pěstí do obličeje. Pak ji násilím strhl z lavičky, popadl za kotníky a dovláčel na okraj nástupiště, odkud ji svrhl do kolejiště. Brutální útok netrval déle než pár vteřin.

Clark pak sebral ženin telefon, který zůstal pod lavičkou, a pomalu s ním odcházel. Několikrát se ohlédl a viděl, že se napadená sbírá a snaží se rychle dostat zase nahoru na nástupiště, než přijede vlak.

Policie Clarka obvinila mimo jiné z těžkého ublížení na zdraví a loupeže. Podle policie se dopustil už množství deliktů dříve. Vyšetřovatelé se navíc domnívají, že muž má mentální potíže.

Reklama

Výběr článků

Načítám