Hlavní obsah

Šofér srazil cyklistu a chtěl ujet, zablokovali ho ostatní řidiči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Betlehem

Neznámý náctiletý řidič osobního vozu si asi ještě dlouho bude vyčítat své nerozvážné chování. V pondělí srazil na mostě ve městě Bethlehem v Pensylvánii cyklistu Franka Pavlicka a snažil se prchnout. Spravedlnost ale vzali do svých rukou ostatní řidiči a zablokovali silnici tak, aby viník neprojel. Informoval o tom The Daily Telegraph.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič srazil cyklistu a ujížděl, ostatní řidiči ho zablokovali

 
Článek

Incident se odehrál na mostě Fahy přes řeku Lehigh kolem třetí hodiny odpoledne. Řidič černého automobilu jel v pravém jízdním pruhu a pokoušel se předjet autobus. Při pokusu ovšem srazil k zemi cyklistu, který naštěstí při pádu neutrpěl žádná zranění. Místo aby motorista zastavil, snažil se od nehody ujet.

Celý incident ale sledoval ve zpětném zrcátku řidič autobusu Richard Gubish, který pohotově zaparkoval svůj vůz přes oba jízdní pruhy a zabránil tak mladému řidiči v průjezdu. Zezadu pak ujíždějícího piráta zablokoval ještě další osobní vůz. Všichni pak na místě čekali až do příjezdu policie.

The Daily Telegraph píše, že podle tamní policie byl mladík zadržen a následně obviněn hned z několika trestných činů, včetně porušení nového zákona o ochraně cyklistů, který paradoxně vstoupil v platnost tentýž den.

Reklama

Výběr článků

Načítám