Hlavní obsah

Až zveřejněné video přimělo řidičku přiznat se ke sražení holčičky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filadelfie

Americká policie zveřejnila video zachycující sražení devítileté holčičky ve Filadelfii projíždějícím autem, které pak ujelo z místa činu. Dívka naštěstí neutrpěla vážnější zranění, přesto musela být převezena do nemocnice. Hledaná řidička se po zveřejnění videa, přesně týden po nehodě, přihlásila na policii.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička srazila devítiletou dívku, z místa nehody ujela

 
Článek

Bezpečnostní kamera zachytila minulé úterý devítiletou Aijahanae Johnsonovou, jak nechává projet auto a na kole přejíždí ulici, když se přiřítí tmavomodrý sedan značky Honda. Dívka v panice seskakuje z kola a snaží se utéci, ale auto ji nabralo a odhodilo o několik metrů. Poté ujíždí pryč a holčička leží na zemi.

Za volantem auta, které mělo navíc poškozený předek z nějaké předchozí kolize, seděla podle policie 20letá řidička tmavé pleti. Její identitu policie neznala, dokud v sobotu nezveřejnila videozáznam.

V úterý se na policii k řízení při tomto incidentu přiznala v doprovodu právníka Safiyah Bankheadová, která kromě ujetí z místa nehody bude čelit i obvinění pro řízení bez platného řidičského oprávnění a ublížení na zdraví. Bankheadová omlouvala ujetí z místa nehody náhlým záchvatem paniky.

Sražená dívka se naštěstí z nárazu rychle zotavila, přestože se musela do nemocnice po pár dnech vrátit kvůli silné bolesti v noze. Lékaři jsou ale přesvědčeni, že nehoda nebude mít žádné trvalé následky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám