Hlavní obsah

Pod nápisem Hollywood našli po hlavě i páry končetin

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywood

Asi třicet detektivů z Los Angeles začalo ve středu prohledávat kopec, na kterém je nápis Hollywood pod Griffithovou observatoří, kde byla nalezena lidská hlava. Podařilo se jim nalézt pár rukou a pár nohou, oznámila televize ABC.

Foto: Jonathan Alcorn , Reuters

Vůz koronera v hollywoodském kaňonu Bronson.

Článek

Policejní velitel řekl agentuře AP, že je možné, že jde o oběť vraždy, jejíž tělo bylo rozporcováno a pohozeno podél chodníku pod nápisem.

„Jsme přesvědčeni, že k vraždě došlo někde jinde a části těla, které jsme našli, tady byly později pohozeny, zřejmě v několika posledních dnech,“ uvedl velitel Andrew Smiths.

Foto: Jonathan Alcorn , Reuters

Policie prohledává hollywoodský kaňon Bronson.

V úterý tam byla nalezena hlava muže v pytli. Objevil ji tam jeden z devíti psů, které venčily dvě ženy. [celá zpráva]

Jeden ze psů vběhl do křoví a přinesl igelitový sáček na zeleninu. Jak s ním třásl, hlava vypadla ven,“ řekl Smith k nálezu.

Foto: Al seib , Reuters

Policisté prohledávají okolí místa činu.

Podle policie patřila hlava muži ve věku 40 až 60 let, zřejmě Arménovi. Už sestavila identikit. Ke zjištění totožnosti ale má pomoci i zubní vzorec.

Foto: Jonathan Alcorn , Reuters

Policie prohledává hollywoodský kaňon Bronson.

Policie předpokládá, že končetiny patřily stejnému člověku jako hlava, i když to ještě nebylo potvrzeno. Ruce byly nalezeny jen padesát metrů od místa, kde byla objevena hlava. Trup zatím chybí.

Reklama

Výběr článků

Načítám