Hlavní obsah

Mladá žena zůstala po napadení za bílého dne na rušné ulici bez pomoci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boston

Policie v Bostonu pátrá po výrostcích, kteří v pondělí uprostřed dne napadli na rušné ulici mladou ženu a snažili se jí vyrvat její tašku. Lidé v blízkosti si buď incidentu nevšímali, anebo ho ignorovali. Není vyloučeno, že mladá žena byla spolužačkou útočníků a jednalo se o šikanu.

Článek

Událost zachytila pouliční kamera. Za mladou ženou po chodníku kráčí skupina teenagerů. Najednou se jeden útočník vrhá na její tašku, ale napadená ji pořád drží, a proto se na ni vrhnou další tři výrostci. Ženu povalí na zem a jeden z nich do ní kopne.

Incidentu přihlížejí další mladí lidé, kteří ale mohli patřit ke skupině. Opodál ještě kráčí jeden muž, ale ani on nezasáhl. Incident pokračuje za jeho zády, zatímco on se vzdaluje opačným směrem.

Napadená nakonec tašku uhájila a skupina pokračuje nerušeně dál. V závěru násilného činu na ulici z obchodu vycházejí dva dospělí muži, kteří odcházejícím výrostkům domlouvají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám