Hlavní obsah

Soudce surově mlátil dceru za to, že nelegálně stahovala hudbu z internetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rockport

Policie v texaském Rockportu vyšetřuje místního soudce, jehož dcera zveřejnila na internetu video, jak ji rodiče surově bijí a sprostě jí spílají za to, že do počítače stáhla nelegálně hry a hudbu. Dcera se rozhodla záznam zveřejnit až po sedmi letech. Video si za pár dní prohlédlo přes půl miliónu uživatelů, upozornil server The Huffington Post.

Článek

„Byli jsme na video upozorněni včera,“ potvrdil ve středu šéf rockportské policie Tim Jayroe. Sedm a půl minuty dlouhý záznam zachycuje rodiče, jak surově pásky bijí svoji dceru. Bití dívky, která podle popisku u videa trpí jistým druhem mozkové obrny, doprovází otec vulgárními výrazy a dívce vyhrožuje, že ji bude bít přes obličej, jestliže se mu nepoddá.

„Ohni se přes tu zas... postel, sakra,” opakuje muž snažící se, aby mu dívka nastavila nohy a pozadí, aby mohla být ztrestána. “Lehni si, nebo tě vezmu přes tvůj zas... obličej. Musíme tě, ku..., zbít, dokud nezkrotneš,” vyhrožuje dceři. Pomáhá mu při tom partnerka, která dívku opakovaně vyzývá, aby otce poslechla a nastavila mu tělo. Muž po chvíli odchází, aby se vrátil se silnějším řemenem.

Policie ověřuje, zda na videu, které vyvolalo mezi diváky rozhořčení, je skutečně otec Hillary Adamsové, soudce pro okres Arkansas William Adams. Jeho telefon je nedostupný, televizi KRIS to ale Adams potvrdil, když řekl, že bití nebylo tak hrozné, jak se zdá.

Událost se stala v roce 2004, když dívce bylo 16 let. „Stalo se to už dříve a eskalovalo to,“ řekla televizi. Otec jí prý bil roky, a proto se už rozhodla bránit. V přípisu k videu volá po tom, aby Adams nesměl už dál soudit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám