Hlavní obsah

Tetování na hrudníku usvědčilo člena gangu z vraždy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Volba tetování se stala osudnou členovi losangeleského gangu. Právě s jeho pomocí policie pětadvacetiletému Anthony Garciovi prokázala vinu v případu vraždy. O případu informoval server Daily Telegraph.

Článek

Případ vraždy 23letého Johna Juareze nemohli policisté dlouho vyřešit. Mladík byl zastřelen v lednu roku 2004 před obchodem s alkoholem v Pico Rivera, hispánské oblasti asi 18 kilometrů od Los Angeles.

O čtyři roky později si seržant losangeleské policie všiml policejní fotografie člena gangu Rivera 13 Antonyho Garcii, který byl zatčen v říjnu 2008. Tetování na holé hrudi zatčeného znázorňovalo místo činu i obrázek vraždy.

Zdobení těla zahrnovalo obraz prostranství před oním obchodem s lihovinami a nad ním slova Rivera kills (Rivera zabíjí). Dále je v něm vyobrazen vrtulník, jak ze zbraní střílí po oběti, která je pojmenována jako Mr. Peanuts (pan Arašídy). Garciova přezdívka je Chopper (helikoptéra), zatímco Juarez patřil ke gangu Nuevo Pico, přezdívaném Buráky.  Gangy spolu soupeřily.

"Je šokující vidět někoho, kdo byl tak odvážný, že si nechal vytetovat místo činu na hruď. Navíc s nápisem Rivera kills," uvedl náměstek okresního advokáta Brock Lunsford.

Garciovo přiznání k vraždě pak získali policisté poté, co natočili, jak se v cele před dalšími členy gangu vraždou chlubí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám