Hlavní obsah

Vdova po oběti žaluje vdovu po pilotovi, který narazil s letadlem do úřadu

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Austin

Bizarní dohru má tragédie z Texasu, kde Andrew Joe Stack narazil se svým letadlem do budovy daňového úřadu, s nímž měl spory. Vdova po zaměstnanci, který při incidentu zahynul v plamenech, žaluje vdovu po pilotovi. Podle ní měla upozornit úřady na stav svého muže, což by mohlo zabránit tragédii, cituje z žaloby CNN.

Článek

Žena pilota Sheryl Stacková strávila noc před osudným útokem mimo dům v hotelu. Důvod policie nesdělila, ale média uváděla, že se bála, protože muž byl v posledních dnech velmi divný. [celá zpráva]

Když se druhý den vrátila domů, našla dům za 230 000 dolarů v plamenech. Poté, co ho manžel zapálil, nasedl do svého letadla a narazil s ním 18. února do budovy finančního úřadu v Austinu. [celá zpráva]

V budově zahynul Vernon Hunter. Jeho žena Valerie podala na vdovu po pilotovi žalobu, protože neinformovala úřady, což prý mohlo zabránit útoku.

“Stacková byla tak ohrožována Josephem Stackem, že vzala svou dceru a noc před útokem letadla zůstala v hotelu. Byla povinna mu zajistit adekvátní péči, aby odvrátila předvídatelné nebezpečí zranění ostatních,“ stojí v žalobě podané v pondělí. Policie však žádný telefonát na tísňovou linku nepřijala.

Žaloba současně požaduje, aby nebyly zveřejněny výsledky pitvy Vernona Huntera, protože by to mohlo pozůstalým způsobit utrpění.

Sheryl Stacková se po útoku omluvila všem, které tragédie nějak postihla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám