Hlavní obsah

Policista v metru prorazil hlavou výtržníka sklo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oakland

Policista z Oaklandu v Kalifornii byl zachycen kamerou, jak při zatýkání neklidného muže v metru vrazí jeho hlavou do těžké skleněné výlohy a rozsype sklo. Neidentifikovaný důstojník z Bay Area Rapid Transit vytáhne 37letého muže označeného jako Michael Joseph Gibson z vagónu metra a vláčí jej k oknům.

Článek

Následně s jeho hlavou proráží silnou skleněnou výplň, sklo padá a policista muže pacifikuje. Přitom mu nasazuje pouta. Důvodem policistova zásahu bylo to, že muž v metru tropil výtržnosti.

K incidentu došlo v sobotu ráno tamního času, uvedla policie v tiskovém prohlášení. Policista utrpěl tržnou ránu na obličeji a pohmožděniny. Výtržník Gibson utržil řezné rány na rukou, na ramenou a na hlavě. Oba byli ošetřeni v nemocnici.

Tamní policie uvedla, že tento případ důkladně prošetří. Gibson byl vzat do vězení za útok na policistu se zraněním a za odpor při zatýkání. Policista na čas opustil službu kvůli svým zraněním.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám