Hlavní obsah

Učitelka z nedělní školy čelí obvinění ze znásilnění a vraždy dívky

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stockton

Velká porota v severní Kalifornii obvinila v pondělí 28letou bývalou učitelku nedělní školy Melissu Huckabyovou z únosu, vraždy a znásilnění osmileté Sandry Cantuové, píše CNN. Ta zmizela 27. března. Její tělo bylo nalezeno 6. dubna v kufru v rybníku poblíž parkoviště obytných přívěsů, kde žila jak její rodina, tak Huckabyová se svou dcerou. Učitelka byla zatčena 10. dubna.

Foto: Profimedia.cz

Melissa Huckabyová

Článek

„Když soudce četl obžalobu z vraždy a znásilnění, Melissa začala plakat. Jinak nic neřekla,“ uvedl pro CNN novinář Henry Lee, pracující pro San Francisco Chronicle. V červnu Huckabyová vinu popřela.

Obžaloba byla vznesena poté, co se velké porotě dva týdny předkládaly důkazy.

Ke znásilnění došlo podle Leea za zvláštních okolností. Právě kvůli nim se bude moci žalobce po dva měsíce rozhodovat, zda bude pro ženu požadovat trest smrti. Vůči oběti se chovala lascivně a obscénně a dívku znásilnila za pomoci předmětu. Velké porota k obviněním ještě dodala, že žena měla sex s dítětem mladším deseti let, uvádí web Mercury News.

Žena údajně také ohrožovala a sexuálně zneužila jinou dívku, které bylo sedm let.

Huckabyová se podle některých zpráv pokusila spáchat v cele sebevraždu. Podle Leea se pokusila spolknout žiletky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám