Hlavní obsah

Vlna smetla ženu do moře, když ji snoubenec žádal o ruku

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SILVERTON

Američan Scott Napper si naplánoval, že požádá svou partnerku o ruku na romantickém místě na mořském pobřeží, a teď se obává o její život. U pláže Neskowin ve státě Oregon se jí v pátek chystal nabídnout zásnubní prsten, když náhle přišla velká vlna a ženu strhla do hlubin.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Čtyřiačtyřicetiletý Napper vzal svou vyvolenou k místu Proposal Rock mezi městy Lincoln City a Tillamook. Moře bylo zrovna na ústupu a dvojice se chystala obejít skálu. Napper měl v kapse snubní prsten a zrovna se chystal požádat o ruku dvakrát mladší Leafil Alforqueovou, která za ním z rodných Filipín přiletěla teprve před třemi dny.

Najednou se ale vzedmula vlna a hnala se na ně. "Snažil jsem se, aby mě to nesmetlo,“ řekl Napper. Když se otočil, Alforqueová už vedle něj nebyla. Nenašel ji ani on, ani záchranáři, jimž práci komplikovalo špatné počasí. Šance, že někdo přežije delší dobu v chladné vodě, je malá.

Alforqueová do USA přicestovala na "snubní vízum“. S Napperem se poznala před třemi lety přes internet a v Oregonu nikdy předtím nebyla, dosud navštěvoval jen Napper ji. Pár plánoval svatbu na výročí seznámení 6. prosince.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám