Hlavní obsah

Česká rodina bourala na Slovensku, dívka zemřela

Právo, ČTK, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

V pondělí večer se stala na východě Slovenska u obce Sečovce tragická nehoda českého automobilu, při níž zemřela jedenáctiletá dívka. Její otec a sestra utrpěli vážná zranění.

Článek

Jak agentuře ČTK potvrdil Peter Žaludek z krajské policie v Košicích, 41letý řidič přejel z neznámých důvodů na rovném úseku silnice do protisměru a následně narazil do stromu.

Léčení řidiče si vyžádá šest týdnů. Jeho dcera se bude léčit tři až čtyři týdny. Škoda na automobilu dosáhla 200 tisíc korun.

Za několik posledních dní je to už třetí tragická nehoda českých občanů na Slovensku. Minulý týden havaroval český autobus na dálnici u Malacek. Při této nehodě zahynul 14letý školák. Děti se vracely z pobytu v Černé Hoře. [celá zpráva]

V sobotu havaroval nedaleko Prešova autobus s 43 cestujícími, který směřoval z Plzně na Ukrajinu. Nehodu nepřežila 49letá žena a 18 lidí se zranilo. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám