Hlavní obsah

Dva Češi zřejmě zahynuli na bavorské dálnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MNICHOV

Tři lidé v noci na středu zaplatili těžkou dopravní nehodu na bavorské dálnici A92 životem. Dva z nich jeli v autě s českou registrační značkou.

Článek

Hromadnou srážku poblíž města Landshut nepřežila ještě spolujezdkyně z dalšího auta. Dva lidé utrpěli podle německé policie těžká zranění.

Oběti v českém voze se zatím nepodařilo identifikovat, takže není jasné, jestli šlo opravdu o Čechy. Z popisu situace vyplývá, že kolizi nezavinili.

Tragickou řetězovou nehodu zahájil španělský kamión, který se z neznámých příčin dostal na dálnici do smyku a převrhl se. Na silnici se přitom vysypaly železné bedny, které nákladní automobil převážel.

Za ním jedoucí český osobní vůz sice stačil před místem nehody zastavit, ale vzápětí do něj zezadu v plné rychlosti narazil další kamión a rozdrtil jej o překlopený španělský náklaďák. Oba lidé v českém autě byli na místě mrtví.

Do druhého kamiónu později narazilo ještě další nákladní auto s návěsem. V něm zahynula spolujezdkyně. Do skrumáže naboural i další osobní vůz, v kterém se dva lidé těžce zranili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám