Hlavní obsah

Rakušan zabil čtyři své dcery, potom i sebe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VÍDEŇ

Padesátiletý Rakušan zavraždil v pondělí večer čtyři svoje malé dcerky. Když ho později policie zastavila u silničního zátarasu, ukončil svůj život nožem.

Článek

Brutální čin podle vyšetřovatelů následoval po divoké hádce. Muž během ní bil svou 45letou ženu po hlavě kusem dřeva. Ta se nakonec celá od krve zachránila útěkem k sousedům.

Když k rodinnému domu dorazila v deset večer policie, našla zavřené dveře. Otevřela jim je pátá, 21letá dcera, která právě dorazila domů. Uvnitř našli zkrvavená mrtvá těla.

Dvě patřila dvojčatům, která by v neděli oslavila sedmé narozeniny. Další dvě jejich devítileté a desetileté sestře. Podle Franze Polzera, plukovníka místní kriminální policie, měly holčičky prořezaná hrdla. Jedna z nich byla uškrcená.

Jejich otec mezitím ujížděl v autě z místa činu. Policie ho zastavila až u silniční uzávěry ve Vídni. Naboural do služebního auta a policisté na něj začali střílet. Původně se předpokládalo, že ho zabila jedna z kulek. Pitva ale odhalila, že se zabil sám bodnou ranou do srdce.     

Dům podle vyšetřovatelů patří vrahově tchýni, která má problémy se sluchem. Podle všeho byla celou dobu v domě. Policie ji našla, jak spí ve svém pokoji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám