Hlavní obsah

Útočník v Torontu namířil náhodnému muži na hlavu, pistole selhala. Zachytila to kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v kanadském městě Toronto vyšetřuje případ dvojice mužů, kteří zahaleni a s pistolí v ruce ohrožovali náhodné kolemjdoucí. Jedna z vyhlédnutých obětí zřejmě jen díky selhání zbraně unikla smrti, dalšího člověka útočník postřelil. Policie zveřejnila záběry z pouličních kamer, které zachytily počínání dvojice. Po útočnících stále pátrá, píše server CTV News.

BEZ KOMENTÁŘE: Torontská policie pátrá po dvojici útočníkůVideo: 51 Division Toronto Police Service

 
Článek

Incident se odehrál minulou středu zhruba 40 minut po půlnoci. Na záběrech je vidět, jak se ozbrojenci v kapucích a se zahalenými obličeji přiblížili k muži, který postával a kouřil na ulici, načež mu jeden z nich přiložil zbraň k hlavě.

Podle serveru CTV News útočník zmáčkl spoušť, kohoutek však naštěstí pro kouřícího muže, který počínání agresora vůbec nezaznamenal, cvakl naprázdno. Ozbrojenec se v ten moment rychle otočil a spolu se svým kumpánem z místa odešel.

Neúspěšného pokusu však nebyli ani zdaleka nabaženi, a tak si po asi deseti minutách vyhlédli další oběť. Když na muže stojícího před obchodem se smíšeným zbožím vytasili zbraně, ten na nic nečekal a dal se na útěk.

Úkryt chtěl najít v jedné z budov, když ale vybíhal schody, jeden z mužů na něj vystřelil a zasáhl ho. Útočníci následně utekli.

Podle policie byl postřelený muž odvezen do nemocnice, z níž byl později propuštěn. Po obou mužích policisté stále pátrají.

Reklama

Výběr článků

Načítám