Hlavní obsah

Letadlo začalo při přistávání v Seattlu hořet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednomu z letadel největší havajské letecké společnosti Hawaiian Airlines se v úterý při přistávání na letišti v americkém Seattlu vznítil motor. Záběry zachytil jeden z tamních svědků. Podle agentury Reuters byla na palubě pouze dvojice pilotů, která vyvázla bez zranění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Seattlu přistálo letadlo s hořícím motoremVideo: Reuters

 
Článek

Na záběrech je viditelné, jak se ihned po doteku s přistávací dráhou vznítil levý motor Airbusu A330. Incidentu, jenž se odehrál na mezinárodním letišti Seattle-Tacoma, přihlíželi překvapení svědci, kteří se nacházeli v jednom z terminálů opodál.

Tamní letiště ve středu na svém Twitteru oznámilo, že se nejednalo o komerční let, nýbrž o převoz letadla, tudíž na palubě nebyl žádný pasažér kromě dvou pilotů.

Podle letecké společnosti Hawaiian Airlines letadlo letělo z letiště Paine Field vzdáleného od mezinárodního letiště Seattle-Tacoma pouhých 50 kilometrů.

„Levý motor byl po přistání uhašen. Na palubě nebyli žádní cestující, ani jeden z pilotů nebyl zraněn. Letadlo je v současné době podrobeno důkladné kontrole,“ napsalo letiště na Twitter.

Reklama

Výběr článků

Načítám