Hlavní obsah

Záchranáři vysvobodili matku se čtyřměsíční dcerou, dům v Miami jim pohltila voda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záplavy doprovázené hurikánem Irma v americkém Miami dostaly do nesnází matku s teprve čtyřměsíční dcerou. Voda pohltila jejich dům, ve kterém dvojice uvázla. Deník Daily Mail však informoval, že je přivolaná pomoc naštěstí zvládla včas zachránit.

Foto: Profimedia.cz

Ulice v Miami pohltila voda.

Článek

Žena plánovala, že hurikán spolu s čtyřměsíční holčičkou přečká ve svém domě. Když se však dovnitř začala vlévat voda, zjistila, že situace je vážnější, než čekala. Podle stanice NBC Miami se proto rozhodla zavolat záchrannou službu, neměla totiž jinou možnost.

Záchranáři dorazili v armádním vozidle a dvojici zavčas zachránili. „Strážníci využili obrněný vůz, aby zachránili matku a její čtyřměsíční dítě ze zaplaveného domu,“ napsala místní policie na Twitteru. Stanice NBC Miami uvedla, že matku s dítětem následně odvezli do bezpečí.

Hurikán Irma provázejí tornáda a záplavy a panují obavy, že by se dokonce mohl stát nejničivější bouří v dějinách USA. [celá zpráva]

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hurikán Irma přinesl na Floridu vítr o rychlosti 130 km/hVideo: Reuters

Reklama

Výběr článků

Načítám