Hlavní obsah

Muž u soudu skočil po vrahovi své dcery, který se mu smál do očí

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cleveland

Soud v americkém Ohiu ve čtvrtek odsoudil k smrti Michaela Madisona, který znásilnil a zabil tři ženy. Otec nejmladší z jeho obětí Van Terry učinil v síni krátké prohlášení. Když přitom pohlédl na vraha a viděl, že se směje, skočil přes stůl a vrhl se na něj, napsal server televizní stanice ABC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Otec se v soudní síni vrhl na vraha své dceryVideo: Reuters

 
Článek

Osmatřicetiletý Madison vraždil v letech 2012 a 2013, rozřezaná těla žen pak dlouhé měsíce skladoval v igelitových pytlích na odpadky. Jako první připravil o život osmadvacetiletou Shetishu Sheeleyovou, následovala osmatřicetiletá Angela Deskinsová a v červenci 2013 osmnáctiletá Shirellda Terryová.

I přes ztrátu, jakou rodiny utrpěly, vyzval Terry pozůstalé, aby vrahovi odpustili. Když však na jeho tváři zahlédl úsměv, praskly mu nervy a rozhodl se vyřídit si to s ním sám. V sále nastala vřava, po chvíli však ochranka vyvedla Terryho ven. Nikomu se přitom nic nestalo.

„Nevím, jestli jsem přemýšlel nad tím, že na něj skočím. Prostě jsem věděl, že ho chci dostat. Myslel jsem na to, jak mé dítě mrzačil, jak ho řezal a působil mu hroznou bolest,“ uvedl Terry.

Madisonovi právníci se pokusili soud obměkčit pohnutým dětstvím svého klienta, kterého fyzicky týrala jeho matka na drogách i její přítel a další známí. Soudkyně Nancy McDonnellová však prohlásila, že hrůzostrašná povaha Madisonových činů převážila tyto pokusy o jeho očištění.

Reklama

Výběr článků

Načítám