Hlavní obsah

Chůva brutálně týrala malou holčičku. Mohou ji obvinit z pokusu o vraždu

– Uganda
Novinky, zkr

Otřesný případ týrání osmnáctiměsíční holčičky řeší ugandské úřady poté, co otec dítěte natočil chůvu, jak brutálně zachází s jeho malou dcerou. Žena dítě bila, šlapala po něm a kopala do něj. Teď ji za to chtějí obvinit z pokusu o vraždu, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Chůva brutálně týrala ani ne dvouletou holčičkuVideo: Reuters

 
Článek

Holčiččin otec Eric Kamanzi si před časem všiml, že jeho dcera pokulhává a má na těle škrábance. Proto nainstaloval do rohu obývacího pokoje skrytou kameru.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Ta natočila dvaadvacetiletou Jolly Tumuhirwovou, jak dítě krmí. To však sousta odmítalo. Chůva se do něj ale snažila nacpat jídlo za každou cenu, až se z toho holčička pozvracela. To ženu rozlítilo. Nejdřív batole shodila na zem, pak ho začala mlátit baterkou, několikrát si na něj stoupla a opakovaně do něj kopala. Nakonec chytla holčičku za ruku a odnesla ji do vedlejší místnosti.

Po fyzické stránce je dítě v pořádku, ze zážitku si ale odneslo psychické trauma. „Je těžké spát, když ona v noci neustále pláče. Je opravdu traumatizovaná, nespí,“ popsala teta holčičky Isabella Tugumová. „Pokud nejste mentálně labilní, tak to nemůžete udělat. Je to neuvěřitelné! Nemám pro to slov,“ uvedl aktivista za lidská práva Frank Gashumba.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Týraná holčička se z traumatu dosud nevzpamatovalaVideo: Reuters

Chůva skončila ve vazbě a zatím čelí obvinění z týrání dětí. „Hodláme ji obvinit z pokusu o vraždu, protože - jak opravdu vidíte - ta žena chtěla dítě zabít,“ řekla Grace Akullová z ugandské policie.

Jak uvedla BBC, žena stane 8. prosince před soudem.

Reklama

Výběr článků

Načítám