Hlavní obsah

Muž v Arkansasu zastřelil tři lidi, dva chlapci bojují o život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V Jonesboro v americkém státu Arkansas začal jeden útočník v sobotu z neznámých důvodů střílet do lidí. Zabil dva muže a třináctiletou dívku, další čtyři lidi poranil. Poté sám zemřel. Policie ještě vyšetřuje, zda šlo o sebevraždu, uvedl server USA Today.

Foto: Shannon Stapleton, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Policie zaznamenala první telefonát o palbě v jednu odpoledne. Informace o další střelbě přišla asi po dvaceti minutách. Nejdříve muž střílel v domě, kde se konala rodinná slavnost, a zabil jednoho dospělého muže a třináctiletou dívku. Další čtyři lidi zranil.

Ranění byli převezeni do nemocnice, dva chlapci ve věku osmi a deseti let jsou v kritickém stavu, uvedl seržant Doug Formon na tiskové konferenci.

Později pachatel pokračoval v řádění nedaleko od domu a zastřelil jednoho muže na pozemku, kde probíhaly stavební a zahradní práce.

Pravděpodobného pachatele pak našli v autě, kde zřejmě spáchal sebevraždu. Na vůz uprostřed silnice upozornil kolemjdoucí. Motiv činu policie ještě nezná, ani neví, zda mezi podezřelým a oběťmi byl nějaký vztah. Totožnost podezřelého a obětí Formon neuvedl, protože nejprve mají být vyrozuměni všichni příbuzní.

Reklama

Výběr článků

Načítám