Hlavní obsah

Na Slovensku uhořeli čtyři bezdomovci

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BANSKÁ BYSTRICA

Čtyři muži, pravděpodobně bezdomovci, uhořeli při nočním požáru v Banské Bystrici. Hasiče přivolali dvě hodiny po půlnoci lidé, kteří viděli, že hoří bouda umístěna nedaleko dvou hypermarketů na Zvolenské ulici. Podle televize TA3 hasiči našli po uhašení požáru čtyři ohořelá těla.

Článek

"Můžu pouze potvrdit, že všichni čtyři byli muži," uvedla policejní mluvčí Petra Babulicová. Přesná totožnost mrtvých bude určena až na základě testů DNA. Policie v současnosti zjišťuje přesnou příčinu požáru. Podle nepotvrzených informací oheň mohl vzniknout ze svíčky.

"Zatím není možné vyloučit ani cizí zavinění. Vyšetřovatel proto zahájil trestní stíhání ve věci zabití," dodala Babulicová. Místní bezdomovci pro TA3 řekli, že v pátek večer popíjeli se skupinou čtyř mužů. "Ještě opřed půlnocí odjeli autobusem," uvedl jeden z nich. Podle dalšího z bezdomovců pocházel jeden z mužů ze Zvolenu a další byl Polák. "Blíže jsem je neznali," dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám