Hlavní obsah

Koncerty a festivaly nabízejí v létě pro studenty množství slev

Novinky, Markéta Dolejšová, Scio
PRAHA

Léto přináší kromě vytoužených prázdnin také spoustu dalších výhod – chcete vyrazit na výlet do Paříže, po cestě se zastavit na nějakém tom hudebním festivalu a na cestu si koupit nový batoh, stan a sluneční brýle? S chutí do toho, ale nezapomeňte přitom využít vaší studentskou nebo mládežnickou kartu.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Ilustrační foto

Článek

Studenti a mladí do dvaceti šesti let, kteří disponují jednou z karet ISIC či Alive, mohou nejen o prázdninách využít množství slev, a to v různých oblastech - od levnější tuzemské i mezinárodní dopravy, hotelů, kin či divadel až po slevy do obchodů, restaurací nebo fitness center.

Z množství slev ocení během prázdnin studenti nejvíce asi levné lístky na všemožné hudební, filmové či divadelní festivaly. Téměř třicet letních akcí přichystalo držitelům karet slevy v rozmezí padesáti až stopadesáti korun. Největší slevu (150 Kč) nabízí festival Basinfirefest, který se uskuteční v období 27-29.6 ve Spáleném Poříčí.

Slevu lze uplatnit i na jednom z neoblíbenějších tuzemských hudebních festivalů Rock for People, který se letos koná od 3.-5. 7. na bývalém vojenském letišti v Hradci Králové. Podrobný seznam všech letních festivalů, kam vás vaše karta ISIC nebo Alive dostane levněji, naleznete zde.

Pokud se rozhodnete na nějaký z festivalů vyrazit, nezapomeňte si předem zkontrolovat, jaké jsou podmínky uplatnění slevy. Některé z festivalů totiž nabízí slevy pouze v předprodeji, jiné zas jen při zakoupení lístků přímo na místě.

Reklama

Související témata:

Související články

Letní výlet přijde studenty levněji

Prázdniny se blíží a většina šťastlivců, kterých se to týká, si už nejspíš balí kufry a chystá se na cesty. Ať už v létě vyrážíte na cestu kolem světa nebo...

Výběr článků

Načítám