Hlavní obsah

Na pracovním veletrhu čeká řada nabídek i na studenty a absolventy

Novinky, Lucie Vojtěchovská, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Veletrh práce JobDays 2008 se zaměří také na absolventy škol. Na letňanském výstavisti bude připravena celá řada speciálních pracovních nabídek a informační centrum pro uplatnění absolventů na trhu práce nejen v České republice ale také v celé Evropské unii.

Článek

Nevíte stále v jakém oboru, popřípadě pro koho byste po studiích nebo i při studiích chtěli pracovat? Navštivte na veletrhu celou řadu stánků, které se zabývají touto problematikou mnohem více než dříve.

Veletrh JobDays 2008, který se koná ve dnech 29. až 31. května v pražských Letňanech, vám ukáže, jak najít pracovní uplatnění v ČR i v celé Evropské unii. Vysvětlí, kde a jak hledat práci, kde získat praktické informace o pracovních podmínkách, o trhu práce, o studiu, stážích a mnoho dalšího.

Nalezneme zde personální agentury, internetové portály nabízející práci a další specialisty na trhu práce. Veletrh představí nabídku volných míst českých i zahraničních firem na území České republiky i pracovní příležitosti v zahraničí. Naleznete zde i informace o možnostech přeškolení a rekvalifikací, a to nejen pro absolventy, ale i pro již pracující veřejnost.

„Vstupné je pro všechny účastníky zdarma po celé tři dny veletrhu. Ve čtvrtek 29. května je vyhrazený den pro pro absolventy středních a vysokých škol. Existuje možnost přímo na místě kontaktovat společnosti, které hledají nové absolventy do svých řad. Veletrh poskytuje možnost pracovat v zahraniční, protože je pořádán společně s evropskou agenturou EURES. Doporučovala bych, abys si studenti připravili kopie životopisu, který v případném zájmu z jejich strany mohou předložit u některé společnosti.“ sdělila Mgr. Irena Kouhestani (Support team).

Veletrh slibuje dokonalé spojení kvalitních informací a pracovních příležitostí se zábavou. Každý den budou probíhat v rámci akce semináře, přednášky a workshopy.

Na co nezapomenout

Na veletrh je dobré zavítat s vlastním životopisem, přední společnosti budou totiž nabírat zaměstnance přímo na veletrhu. Již v současné době jsou na internetu vystaveny nabídky a profily společností, které budou na veletrhu vystavovat a nabízet vám práci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám