Hlavní obsah

Veletrh Australské dny 2008 – příležitost nejen pro dobrodruhy

Novinky, Tomáš Zdvořilý, Scio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO/PRAHA

Austrálie je nejmenším kontinentem na světě co do rozlohy, ale rozhodně ne co do krásy či důležitosti. Jste-li fascinování tímto světadílem, rozhodně by vaší pozornosti neměl uniknout veletrh studia, práce a cestování v Austrálii nazvaný Australské dny 2008.

Článek

Počátky veletrhu Australské dny sahají do roku 2006, kdy jeho první ročník navštívilo více než 1000 návštěvníků. Letos se tedy veletrh koná potřetí, a to ve třech městech – Bratislavě (22. dubna), Brně (24. dubna) a Praze (25. a 26. dubna).

Veletrh pořádá, ve spolupráci s vybranými vzdělávacími institucemi z Austrálie a pod záštitou Australského honorárního konzula, firma Alfa Agency s.r.o. Tato agentura poskytuje služby v oblasti vzdělávání, práce, cestování a studia v zahraničí, zejména v Austrálii, již více než 10 let. Za tuto dobu otevřela čtyři pobočky (jednu z nich v Sydney) a zprostředkovala studium v zahraničí několika stovkám studentů.

Na co se tedy na veletrhu můžete těšit?

Zájemci o studium získají komplexní informace o australských školách (zejména zde bude představen nový katalog australských škol), o vzdělávacím systému, vízové problematice a dalších záležitostech týkajících se studia zde.

Dle vlastních zkušeností bude vyprávět pan Ing. Aleš Bárta. Část veletrhu bude věnována práci v Austrálii, zejména práci při studiu. Pro milovníky cestování bude připraven pan Mgr. Vlastimil Tichý, cestovatel, fotograf a autor několika knížek o Austrálii, který se podělí o své zážitky z cest po této krásné a exotické zemi.

V rámci bližšího seznámení se s Austrálií je také přichystán minikoncert na didgeridoo (nástroj domorodců). Návštěvníci se také mohou zúčastnit soutěže o zajímavé ceny, jakými jsou tričko s motivy Austrálie, australské víno, cestopisné knihy či čtyřtýdenní jazykový kurz v Austrálii. Vstup na celý veletrh je zdarma a je určen pro širokou veřejnost, tudíž zúčastnit se může opravdu každý.

Kompletní informace o Australských dnech, včetně přesného programu a slosovatelných vstupenek, naleznete na http://www.alfa-agency.cz/661.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám