Hlavní obsah

V Ostravě uspořádají konferenci o tepelné energetice

Novinky, pro

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplo, tepelná energetika, nové směry ve vytápění, nezávislé zdroje a nové legislativní předpisy budou předmětem konference, která se uskuteční na půdě stavební fakulty Vysoké školy báňské - Technické univerzity v Ostravě.

Článek

Hlavním cílem konference, která se bude konat 12. dubna, bude seznámit účastníky s novinkami z oboru Prostředí staveb a technická zařízení budov, včetně nových norem a předpisů. Důležitou součástí konference bude diskuse, kde budou účastníci moci debatovat se zástupci z řad partnerských firem, spolupracujících subjektů a akademické obce.

Předáním odborných znalostí a praktických zkušeností, prohloubením mezioborové, mezinárodní a podnikové spolupráce, se pomůže doplnit a zatraktivnit stávající obor. Konference je určena studentům, pedagogům, odborníkům z praxe, zástupcům partnerských firem a spolupracujících subjektů a zájemcům z řad veřejnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám