Hlavní obsah

V Ústí budou oceňovat nejlepší pracovníky a studenty univerzity za rok 2010

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Rektorka Univerzity Jana Evangelisty Purkyně Iva Ritschelová předá dnes akademickým pracovníkům a studentům ceny za rok 2010. Udělování těchto cen má na univerzitě svoji tradici od roku 2001. Rektoři ústecké univerzity jimi vyjadřují úctu a respekt k vykonané práci zaměstnanců a studentů. Ceny jsou zároveň oceněním za mimořádné aktivity a výsledky dosažené v kalendářním roce.

Článek

Současně rektorka UJEP udělí dekret pro nového docenta UJEP Jaroslavu Vančátovi,  a diplom s udělením statutu emeritní docentka Anně Kobrlové.

Při příležitosti slavnostního předávání udělí rektorka UJEP také jedno mimořádné ocenění za popularizaci vědy v mezinárodním měřítku.

V rámci slavnostního ceremoniálu budou předána také stipendia Statutárního města Teplice pro tři úspěšné studenty UJEP s trvalým bydlištěm v Teplicích a dále stipendium ředitele Všeobecné zdravotní pojišťovny, pobočky Ústí nad Labem, Petra Veselského pro nejlepšího studenta zdravotnických oborů UJEP, pojištěnce VZP.

Reklama

Výběr článků

Načítám