Hlavní obsah

Zneuznaný kouzelník, vražedkyně a ovdovělá nevěsta přivezou do Broumova originální představení

Novinky, Kateřina Ostradecká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 15. března od 19 hodin bude sál Dřevník broumovského kláštera lákat na nevšední inscenaci Café Bizarre.

Foto: archiv souboru

S představením zavítá do broumovského kláštera divadelní soubor BodyVoiceBand.

Článek

Hudebně-divadelní představení se šansony francouzskými, českými, německými a možná i dalšími představí umělecký spolek BodyVoiceBand, složený z čerstvých, ale i dřívějších absolventů pražské DAMU. Domovskou scénou tohoto souboru jsou pražská Jatka 78.

Během improvizovaného večera se diváci setkají se zneuznaným kouzelníkem, vražedkyní, ovdovělou nevěstou a dalšími podivnými hosty v příšeří Café Bizarre. Postupně dojde k nečekaným zpovědím prostřednictvím překvapivého karaoke.

„Doufám, že nabídneme živé představení, ve kterém diváci uslyší známé šansony, zpívané v nevšedních souvislostech. V Café Bizarre se sejdou podivní hosté a svým podivným příběhům dovolí, aby je strhly nejen ke zpěvu, ale i k bizarnímu jednání,“ uvedla Jaroslava Šiktancová, umělecká vedoucí souboru BodyVoiceBand.

Ten si od svého založení v lednu 2013 získal uznání, a to nejen od diváků, ale i od odborné veřejnosti. Například inscenace hudebně-dramatické skladby E. F. Buriana Vojna se v roce 2013 umístila mezi prvními deseti inscenacemi roku podle ankety Divadelních novin. Dramaturgie BodyVoiceBandu vytváří projekty, které propojují divadlo stojící na textu s živou hudbou a pohybem.

Představení je součástí pravidelného programu ArtCafé. Vstupné je 190 Kč a 150 Kč pro členy klubu ArtCafé. Doporučujeme rezervaci míst na emailu: jakub.sleis@broumovsko.cz. Inscenaci pořádá Agentura pro rozvoj Broumovska.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám