Hlavní obsah

Zloděj vyloupil firmu, odešel s miliónem korun

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po zloději, který se ve čtvrtek 4. ledna vloupal do provozovny firmy v Uherském Brodě a odnesl si přes milión korun v hotovosti, pátrají od minulého týdne uherskohradišťští kriminalisté.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Ilustrační foto.

Článek

„Zloděj je podezřelý z trestného činu krádež a poškození cizí věci. Podle zákona mu hrozí až osmileté vězení,“ informovala v pondělí 8. ledna policejní mluvčí Milena Šabatová.

Oznámení o vloupání do provozovny luhačovické firmy, která sídlí v Uherském Brodě v ulici Na Láně, přijali policisté ve čtvrtek ráno.

„Prozatím neznámý pachatel v noci ze středy na čtvrtek vypáčil zadní dveře provozovny, čímž si zajistil vstup do objektu. Postupně navštěvoval kanceláře, ve kterých prohledával stoly, pokladny a páčil dveře trezorů. Z jednoho si nakonec odnesl peněžní částku přesahující jeden milión korun. Událost si vyžádala příjezd jak kriminalistů, tak i kriminalistického technika,“ popsala zlodějovo počínání policistka.

Policisté žádají veřejnost o pomoc. „Pokud někdo v uvedené ulici zaznamenal pohyb podezřelých osob nebo vozidel, ať kontaktuje linku 158,“ vyzvala občany Milena Šabatová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám